GHID: Cum se scot petele de ulei de pe haine și alte suprafețe

Posted by      05-27-2020     Ecologic
GHID: Cum se scot petele de ulei de pe haine și alte suprafețe

Iti punem la dispozitie un ghid extrem de util despre cum se scot petele de ulei, pix, cafea, fructe, grasime si murdarie intr-o maniera ecologica si eficienta.

Gasesti solutii chiar si in cazul celor mai dificile pete de pe tesaturi sau a grasimii si murdariei intarite de pe blatul de lucru, de pe hota sau din cuptor.


CUM SE SCOT PETELE DE ULEI, PIX, CAFEA, IARBA, FRUCTE SI VIN DE PE HAINE

Deseori, graba de a ajunge la serviciu, pauza de masa – mult prea scurta! – nu-ti permit sa savurezi cafeaua si te vezi nevoit sa o bei din mers cu riscul de a face victime chiar si printre colegi sau de a compromite o piesa vestimentara nou achizitionata, cu o tesatura de calitate. Aceeasi stare incomoda s-ar impune si in cazul petelor de pix ce apar pe tesatura in urma unei sedinte sau a petelor de vin de la o cina cu prietenii. In mod similar, semne de intrebare apar dupa ce copiii, luandu-si portia de vitamine din fructele preferate, ajung sa picteze involuntar rufele in culorile cele mai intense. Cum sa dizolvi acest cocktail?

SOLUTIA RECOMANDATA SI TESTATA DE ELEFANTINO: 
Solutia ecologica pentru pete + 
Detergent lichid pentru rufe OrhideeMarsilia sau Nero + 
(eventual) Balsam pentru rufe biodegradabil

Toate produsele Elefantino sunt de natura ecologica, sigure pentru sanatate.
Procedura de curatare este extrem de simpla: se pulverizeaza solutia direct pe pata, se lasa sa actioneze cateva minute si se trece apoi la spalarea obisnuita, manual sau automat, utilizand detergentul lichid. 
Este un detergent special creat pentru a proteja culorile. Datorita compozitiei sale biodegradabile este eficient la orice temperatura, nu lasa pe rufe urme si reziduuri chimice, permitand clatirea mult mai eficienta a rufelor, spre deosebire de detergentii pudra. Aceasta face ca detergentul sa fie hipoalergenic, mult mai putin agresiv cu pielea. 
In timpul spalarii, se poate adauga si balsamul ecologic, care relaxeaza delicat fibrele, asigurand un plus de „moliciune” si o prospetime discreta, nederanjanta.

In ceea ce priveste actiunea solutiei pentru pete de la Elefantino, experienta a demonstrat ca utilizarea consecventa a acesteia poate duce la eliminarea petelor vechi, rezistente la detergenti obisnuiti. Pentru rezultate optime, recomandam tratarea petelor cat mai repede. Este posibil ca petele mai dificile sa necesite si un al doilea tratament.


CUM SE SCOT PETELE DE ULEI DE PE LAVETELE DE BUCATARIE

Laveta – o piesa indispensabila in bucataria oricarei gospodine constiincioase – ajunge de cele mai multe ori sa-si piarda functionalitatea datorita petelor de ulei si trebuie aruncata chiar la scurt timp dupa procurare.

SOLUTIA RECOMANDATA SI TESTATA DE ELEFANTINO:
Degresant universal ecologic +
Detergent lichid pentru rufe Orhidee sau Marsilia +
(eventual) Balsam pentru rufe biodegradabil

Degresantul universal de la Elefantino este ideal impotriva grasimii si murdariei persistente, foarte eficient acolo unde este necesara o degresare permanenta. Este un ajutor de nadejde chiar si pentru materialele textile. 
Se spala apoi lavetele cu detergentul de rufe ecologic Orhidee (cu parfum floral) sau Marsilia (ce ne aminteste de mirosul rufelor curate ale bunicii).
Se poate adauga la spalare si balsamul pentru tesaturi, intrucat protejeaza textura materialelor, reducand semnificativ uzura acestora.


CUM SE SCOT PETELE DE ULEI, GRASIMEA PERSISTENTA SI RESTURILE INTARITE DE PE SUPRAFETELE DIN BUCATARIE

Bucataria ta este ”campul de lupta” permanent pentru pregatirea meselor zilnice. Curatenia este absolut necesara, pentru ca totul sa se desfasoare intr-un cadru sigur si primitor. Petele de grasime si murdarie de pe blatul de lucru din bucatarie, de pe aragaz, hota sau chiuveta sunt inevitabile, indepartarea lor devenind o sarcina in plus ce poate cere timp pretios si energie.

SOLUTIA RECOMANDATA SI TESTATA DE ELEFANTINO:
Degresant universal ecologic +
Solutie pentru toate suprafetele (mobila, faianta, suprafete de metal sau plastic)

Degresantul universal ecologic este aliatul principal pentru curatenia din bucatarie, eficient pentru orice mobila de bucatarie si pentru produsele electrocasnice, cu o compozitie echilibrata care protejeaza suprafetele. Dupa aplicarea acestuia in forma pura sau diluata, se poate folosi solutia pentru toate suprafetele, pentru un plus de luciu si prospetime.


CUM SE SCOT PETELE DE ULEI SI GRASIMEA ARSA DIN CUPTOR

Prepararea cinei la cuptor pentru intreaga familie sau pentru cei pe care ii indragesti creeaza cadrul placut al unor mese delicioase, care merita pregatirile de dinainte si curatenia de dupa.

Pentru uleiul si grasimea arsa din cuptor si de pe tavi, intarite si greu de indepartat, Elefantino propune acelasi ajutor de nadejde:
Degresantul universal ecologic +
Solutia pentru geam

Si in acest caz, degresantul a fost testat la munca, pentru indepartarea uleiului ars si a grasimii persistente.          
Curatarea se face usor: se incalzeste cuptorul pana la o temperatura de maximum 60 grade, dupa care se pulverizeaza produsul, se lasa sa actioneze cateva minute si apoi se sterge cu o laveta si apa.

Pentru suprafetele de sticla ale cuptorului, poti folosi solutia de geam pentru a da stralucire cuptorului, asa cum va straluci intreaga bucatarie.


PROMISIUNEA ELEFANTINO

Daca te regasesti intr-una dintre situatiile descrise mai sus sau intr-o situatie similara, cautand o solutie pentru cum se scot petele de ulei, murdarie, vin, fructe, iarba etc , incearca cu incredere recomandarile testate de Elefantino.
Promisiunea Elefantino este o curatare eficienta dar blanda, neiritanta, grija pentru sanatate si un pret foarte bun.

 

Comments

Log in or register to post comments