Povestea Elefantino Cluj

DE CE AM ALES SA FOLOSIM SI SA PROMOVAM DETERGENTII ELEFANTINO?
(din Cluj-Napoca catre restul tarii)

 

Proiectul Elefantino a inceput pentru noi cand am devenit mamica (adica in 2013).  

Cautam de unde am putea cumpara detergenti pentru piele sensibila, fara prea multe chimicale, care sa nu ne faca rau. La recomandarea unui medic (suna ca o prescriptie medicala :) , stiu)  am incercat si eu produsele "Elefantino", desi nu auzisem pana atunci de ele, nu stiam nimic despre ele si ma asteptam sa fie si scumpe. Am comandat si chiar mi-au placut.
Cred ca am luat initial 5 produse si la toate parca am simtit ceva"delicat" in compozitia lor. La detergentul de rufe stiu ca mi-a placut modul cum spala si cum erau hainele apoi la purtare. Mi-a placut ca nu ramaneau cu un miros puternic si nu iritau. Pentru fetita noastra, bebelusa pe atunci, era ideal. Am comandat, pe rand, din fiecare produs ca sa le testez si am fost multumita.

Dupa un timp, m-am gandit sa le recomand si altor persoane, in general mamici, cu care ma intalneam la discutii pe teme comune (despre bebelusi :) ).

Acesta a fost "Startul".
Ajunsesem sa cunosc toti detergentii de la Elefantino si sa ii promovez cu convingerea unei mamici care ii testase intai acasa, in familie.

Apoi a fost acel telefon, de la fostii proprietari ai business-ului care, intrucat nu se mai puteau ocupa de afacere, ne-au propus sa o preluam noi … Si am decis sa trecem la pasul urmator … Incercasem detergentii, aveam incredere in ei si puteam sa ii recomandam cu toata convingerea si celorlalti.

Personal, as vrea sa-i foloseasca toata lumea, sa le fie bine tuturor si, nu in ultimul rand, sa avem grija pe cat posibil de natura - care-mi place foarte mult. As vrea sa fie curata si sa ne ingrijim de ea ... chiar si prin folosirea unor detergenti mai prietenosi cu mediul.

Azi, activitatea noastra ne aduce din ce in ce mai multe satisfactii.
Am creat de curand “o casa noua, in online” pentru Elefantino, unde gasiti gama completa de detergenti pentru curatenie.
Am deschis un magazin fizic de prezentare in Cluj-Napoca.
Si avem solicitari pentru colaborari de reprezentare Elefantino in alte orase. (AICI gasiti detalii despre cum puteti avea chiar si dumneavoastra propria afacere Elefantino).

Va incurajam sa incercati detergentii Elefantino! Merita!
Si va indemnam sa faceti alegeri responsabile, pentru cei dragi si pentru mediul in care traim cu totii.

Cele de bine!
Bianca Indolean

PS: Cu un click AICI vedeti gama completa de detergenti Elefantino din care puteti alege pe care sa ii incercati