Firma noastră

Elefantino Cluj

Suntem o echipa tanara din Cluj-Napoca ce ne propunem sa facem si mai cunoscuti pe piata din Romania detergentii lichizi biodegradabili Elefantino, produse de calitate si eficienta inalta, de care ne dorim sa va convingeti singuri.

Incercand initial produsele in casele noastre proprii, ne-am decis sa impartasim experienta Elefantino si catre dumneavoastra. Am infiintat centrul de desfacere Elefantino in Cluj-Napoca, un oras cu potential de capitala regionala, capabil sa sustina eforturile de vanzare si promovare pentru aceste produse deosebite.

Urmam indeaproape ideea ca schimbarea trebuie sa inceapa cu noi si ca o serie de principii precum siguranta in utilizare, grija pentru mediu, ecologie si reutilizare, calitate trebuie sa ne preocupe in achizitia detergentilor pe care ii folosim in casele noastre.

Elefantino

De ce sa fiti prieteni cu detergentii lichizi Elefantino

Sunt detergenti cu biodegradabilitate de 90-95%, ceea ce inseamna ca sunt prietenosi atat cu pielea cat si cu mediul inconjurator, fiind descompusi si asimilati usor.

Prin faptul ca au un procent controlat de substante chimice, in conformitate cu Normele Europene, acesti detergenti nu expun pielea la iritatii sau alte afectiuni.

Principalele calitati ale acestora sunt definite de cuvintele-cheie:
ECONOMIC - inseamnand pret avantajos (exprimat in Lei/Kg) si cantitate mai mica de apa necesara in utilizarea lor
ECOLOGIC - referindu-se la biodegradabilitate si la faptul ca ambalajele se pot refolosi pentru o noua umplere
SIGUR – prin compozitia atent stabilita, produsele Elefantino sunt hipoalergenice, fiind mai putin agresive cu pielea si asigurand un plus de confort in aerul respirabil din timpul utilizarii
FLEXIBIL - vanzarea detergentilor Elefantino se realizeaza la vrac, astfel incat este posibila ambalarea oricarei cantitati.

Elefantino - “Made in Romania”

Elefantino s-a lansat in anul 2009, fiind primul magazin din Romania de detergenti lichizi biodegradabili.

Suntem mandri sa mentionam ca Elefantino este un business romanesc, cu o linie de productie moderna si avand la baza o reteta traditionala de succes din Italia, materiile prime folosite fiind tot de aici, pentru garantia calitatii.

Elefantino este marca inregistrata ®.

Colaborare

Oferte dedicate pentru toate categoriile de clienti

Elefantino a pregatit preturi, promotii si pachete avantajoase atat pentru utilizatorii industriali si din segmentul de HO-RE-CA, cat si pentru clientii persoane fizice, in functie de nevoile de consum ale fiecaruia, oferta sa fiind extrem de avantajoasa din punctul de vedere al raportului pret-calitate.

Oportunitate de colaborare cu Elefantino

Elefantino continua sa isi largeasca reteaua de magazine si colaboratori, pentru a acoperi cat mai bine local cererile numeroase venite din diferite localitati din Romania.

Afla cum poti deveni colaborator Elefantino si sa devii reprezentant zonal EXCLUSIV pentru unele dintre cele mai bune produse de curatat biodegradabile din Romania.

 

Legislatie

Cateva cuvinte despre conformarea cu legislatia in vigoare

Certificatul de conformitate si valabilitate emis de catre producator il puteti accesa aici.

Legile principale aplicabile detergentilor, cu care Elefantino se conformeaza in totalitate sunt:
a) Regulamentul CE nr.648/2004 – privind detergentii
b) HG 658/2007 – privind stabilirea unor masuri pentru asigurarea aplicarii Regulamentului CE nr.648 / 2004
c) Regulamentul CE nr. 907/2006 – privind modificarea Regulamentului CE nr. 648 / 2004