Prezentare
Recipientele (flacoanele) pe care le punem la dispozitie pentru livrarea detergentilor le regasiti in tabelul de mai jos.

Cantitate

Ce detergenti pot fi ambalati

0.5 kg, cu pompita Sapun lichid
0.7 kg, cu pulverizator - Anticalcar
- Detergent lichid de scos petele
- Detergent lichid pentru sticla si cristal
- Detergent lichid universal pentru toate suprafetele
- Degresant universal
1 kg Orice detergent
1.5 kg, cu dop picurator Detergent de vase
2 kg Orice detergent
3 kg Orice detergent
4 kg Orice detergent
5 kg Orice detergent

Alegerea recipientelor

Puteti opta pentru orice combinatie de recipiente

EXEMPLU:

4 kg de detergent se poate pune in flacoane astfel: 2 * 2 kg sau 1* 4 kg.

RECOMANDARE:

Avand in vedere ca detergentii pe care ii comercializam sunt vrac, cel mai avantajos pentru dumneavoastra este sa comandati cantitate mai mare, astfel incat reumplerea sa fie efectuata mai rar.

Puteti sa cumulati comenzi pentru mai multe persoane interesate (pentru intreaga familie) si sa stabiliti sistemul de distributie al recipientelor.

Pretul recipientelor

Fiecare recipient, la orice tip de cantitate, costa 2 lei (tva inclus), exceptie facand recipientul de 5 kg, care costa 3 lei (tva inclus).
Costul recipientelor este inclus in pretul produselor afisat pe site.

Returnarea recipientelor

Urmam indeaproape ideea de a respecta mediul si pe noi insine si de aceea ne propunem sa punem pe piata un numar cat mai redus de ambalaje.
Prin ambalaj se intelege doar flacoanele Elefantino puse la dispozitie de catre noi.
Achizitionarea flacoanelor se poate realiza o singura data, la prima comanda. Pentru comenzile urmatoare, aveti posibilitatea sa returnati flacoanele goale la schimb, astfel incat sa nu mai aveti nici un cost legat de recipiente. In aceste conditii, din pretul produselor afisat pe site (care include si costul flacoanelor) se va scadea costul recipientelor.

Procedura de returnare a recipientelor este mai usor de realizat si convenabila din punct de vedere financiar in cazul in care preluarea produselor o faceti prin intalnirea directa cu reprezentantul Elefantino (in Cluj-Napoca).
Daca sunteti din alta localitate, returnarea recipientelor poate implica costuri de expeditie, ceea ce este mai putin avantajos pentru dvs.  

Conditii de returnare:

1. Flacoanele trebuie sa fie in stare buna, curate, fara deteriorari (nu este necesar ca eticheta sa fie intacta), pentru a putea fi refolosite.

2. Se considera schimb de recipiente orice fel de tip de flacon Elefantino, fara sa conteze produsul detinut sau cantitatea (ex: cumparati 4 kg detergent de rufe – 1 flacon, puteti returna in schimb 1 flacon de 2 kg detergent de pardoseli).

3. Se pot returna un numar de flacoane cel mult egal cu numarul de flacoane livrat de catre noi in respectiva comanda.

4. In cazul in care nu sunteti din Cluj-Napoca sau localitatile limitrofe, puteti strange un numar mai mare de recipiente care sa fie ulterior compensate cu bani/produse.