Degresant universal ecologic
  • Degresant universal ecologic

Degresant bucatarie

Ideal impotriva grasimii si murdariei persistente.

10,40 lei
cu TVA
Varianta
Cantitate
În stoc

BENEFICIILE DEGRESANTULUI UNIVERSAL ECOLOGIC ELEFANTINO

CALITATEA DE ECOLOGIC

La fel ca si celelalte produse de curatat Elefantino, degresantul universal ecologic Elefantino are o compozitie echilibrata, chiar daca este un produs destinat sa actioneze “in forta”pentru a dizolva resturile de grasime si murdaria veche. Recunoscut pentru calitatea de a fi un degresant universal bun, eficient,  putem vorbi, in aceeasi masura, de o “curatare blanda".

Formula sa biodegradabila face ca acesta sa fie mult mai prietenos cu mediul inconjurator, elementele continute descompunandu-se usor in natura.

 

CUM POATE UN DETERGENT UNIVERSAL BUN SA “CURETE BLAND”?

Prin compozitia sa, degresantul universal ecologic Elefantino permite ca actiunea fizico-chimica de curatare sa fie mult mai putin agresiva cu suprafetele. Astfel, degresantul curata fara a ataca suprafetele, redandu-le stralucirea.

 

UN DEGRESANT CARE NU IRITA PIELEA?

Degresantul universal ecologic Elefantino este mult mai putin agresiv cu pielea, datorita ingredientilor biodegradabili. Se indeparteaza usor de pe suprafetele curatate si se clateste bine.

Cu toate acestea, recomandarea noastra este ca ori de cate ori folositi substante mai puternice pentru curatenie sa folositi manusi care sa va protejeze suplimentar pielea mainilor.

 

DE CE ARE UN PRET ATAT DE BUN?

Nu intentionam sa concuram cu produsele de curatat din hipermarketuri de calitate medie sau joasa si super-low-cost. Dimpotriva, pledam pentru calitate si pe siguranta in utilizare. Lucru garantat de compozitia controlata si biodegradabilitate.

Cu toate acestea, avem preturi comparabile (si chiar mai bune) cu ale altor produse de pe piata pentru ca avem costuri reduse cu reclama si cu distributia. Nu am investit in imaginea proprie, preferand sa dezvoltam produsul si sa il punem la dispozitia clientilor in mod direct, fara a apela la lanturile de distributie intermediare, care cresc preturile mult peste costul initial al produsului.

Aceasta face ca si degresantul universal ecologic Elefantino sa poata fi achizitionat la un pret extrem de accesibil, raportat la calitatea sa de degresant universal bun, biodegradabil, neiritant.

 

IDEAL IN COMBINATIE CU DETERGENTUL DE VASE SI SOLUTIA PENTRU SUPRAFETE

In completare la actiunea degresantului universal ecologic de indepartare a grasimii si murdariei invechite, se poate continua cu Solutia pentru suprafete (faianta, mobila si blaturi de lucru etc).

Iar tigaile si oalele degresate pot trece in chiuveta pentru spalarea cu Detergentul de vase biodegradabill.

 

ALTE INFORMATII

Biodegradabilitate 90%

 

UTILIZARE SI DOZAJ

UNDE SE POATE UTILIZA

Este un degresant universal bun pentru toate situatiile in care este necesara degresarea.

In bucatarie: pentru orice suprafata de lucru si produse electrocasnice (aragaz, cuptor, hota, chiuveta).
In baie: pentru obiecte sanitare.
In gradina: gratarul.
Pentru pardoseli cu un nivel inalt de grasime.
Pentru jaluzele, parti mecanice, obiecte metalice.
Chiar si pentru textile: pentru eliminarea petelor de grasime de pe lavetele de bucatarie, prosoape si de pe haine.

 

MOD DE UTILIZARE

Pentru suprafete delicate, degresantul se foloseste diluat cu apa in proportie de 10%.

Pentru suprafete murdare, se pulverizeaza produsul pur, se lasa sa actioneze cateva minute, dupa care se sterge cu un burete si apa.

Pentru o curatare eficienta a cuptorului se recomanda incalzirea acestuia pana la o temperatura de maxim 60 grade, dupa care se pulverizeaza degresantul, se lasa sa actioneze cateva minute si apoi se sterge cu o laveta si apa.


VALOARE pH

12.0 sau mai mare


ALTE INFORMATII

E02
904 Produse
2015-08-10
chat Comentarii (1)
Nota